Samarbejdspartnere

heywaitr’s dygtige commercielle sommelierer arbejder konstant på, at forbedre vinkortet og gøre vores løsning endnu bedre for dig. Vi har udvidet vinkortet med nogle relevante og spændende samarbejdspartnere med skræddersyede løsninger til branchen. 

DRC: Brancheorganisationen Danmarks Restauranter & Caféer

heywaitr har et eksklusivt samarbejde med brancheforeningen DRC, Danmarks Restauranter & Caféer og som medlem af DRC opnår du en række fordele som kunde.

Læs mere om DRC samarbejdet her. 

OnlinePOS

OnlinePOS leverer digitale POS- og betalingsløsninger til hotel- og restaurationsbranchen, og en række af Danmarks største festivaler og events.

Det gør OnlinePOS igennem en række af egne løsninger og integrationer til de stærkeste tredjepartsplatforme på markedet.

Komplet management system

OnlinePOS tilbyder en bred vifte af integrerede løsninger til POS. OnlinePOS arbejder kun med de førende tredjepartsplatforme på markedet for at tilbyde en række tilpasningsmuligheder til systemet, og på tværs af systemer at optimere, automatisere og effektivere arbejdsprocesser, og samtidig skabe et solidt datagrundlag.

Derfor har OnlinePOS udviklet stærke integrationer med systemer inden for økonomi, vagtplanlægning, takeaway, loyalitet, gavekort, bordbooking, selvbetjening, køkkenskærme mv. Dette giver dig mulighed for at forbinde hele din forretning til dit kassesystem.  

Billwerk+

Vi samarbejder og bruger BillWerk+, som er en af de førende betalingsgateways i Europa. 

Billwerk+ understøtter MobilePay, Apple Pay, Google Pay samt alle normale debit/kreditkort.

Nets - part of Nexi Group

Vi samarbejder med Nets / Nexi Group. Har I Nets som indløser i forvejen, kan vi koble denne aftale på heywaitr systemet for jer.