Loyalitets værktøjer

heywaitr’s dygtige IT kokke arbejder konstant på, at forbedre menuen og gøre vores løsning endnu bedre for dig. Vi har opdateret menukortet og har lanceret 3 loyalitets værktøjer, skræddersyet til branchen. 

heyFriends

Ved at følge/like et sted på heyWaitr får brugerne eksklusiv adgang til specielle tilbud og unikke oplevelser via heyFriends-kampagnerne. Brugerne kan finde og benytte disse tilbud direkte i appen, ligesom med heyStranger. Dette initiativ fremmer loyalitet og giver vores restauratører mulighed for at skabe skræddersyede oplevelser for deres mest engagerede gæster således, at besøgsfrekvensen øges. Kampagnerne kan findes direkte i appen og bliver straks eksponeret for vores mere end 10.000 brugere. 

heyStranger

Med heyStranger ønsker vi at åbne dørene for at vores restauratører kan præsentere spændende kulinariske oplevelser for vores mere end 10.000 brugere. Kampagnerne skal være eksklusive tilbud og oplevelser, som er tilgængelige for alle brugerne på vores platform. Vi motiverer dermed vores brugere til at opdage de af vores restauratører, som de ikke har besøgt tidligere eller ønsker at besøge igen. Vi ønsker at give vores brugere et sted, hvor de kan finde og prøve nye retter, events og drikkevarer med henblik på at øge kendskabet til vores restauratører, og ikke mindst genererer nye førstegangskunder for vores restauratører. Kampagnerne kan findes direkte i appen og bliver straks eksponeret for vores mere end 10.000 brugere.

heyStampcard

Vores nye funktion i heywaitr appen kalder vi for, heyStampcard: det skræddersyede klippekort. HeyStampcard er en avanceret version af det traditionelle loyalitetsklippekort. Med dette nye værktøj kan restauratørerne tilbyde brugerne af appen unikke klippekort, tilpasset præcis efter restauratørernes ønsker. Klippekortet er fuldt dynamisk på tværs af produkter, kategorier, og restauratørerne kan selv vælge, hvad de vil belønne deres loyale brugere med, og hvad der skal udløse klip. Når klippekortene først er sat op, tager heywaitr systemet sig af alt, fra at give de korrekte klip til at belønne de loyale brugere. Der er ingen administration nødvendig.