Log ind

Pressemeddelelse: Danmarks Restauranter og Cafeer indgår samarbejde med den digitale bestillings- & betalingsløsning heywaitr.

Heywaitrs digitale bestillings- & betalingsløsning
Heywaitrs digitale bestillings- & betalingsløsning

Der er ingen tvivl om, at fremtiden byder på flere digitale løsninger, hvilket også gælder restaurationsbranchen. Danmarks Restauranter og Cafeer har fuldt fokus på værdiskabende digitale værktøjer og bistår løbende deres medlemmer med at finde de mest effektive løsninger på markedet.

heywaitr tilbyder en praktisk løsning for restauranter og caféer til håndtering af bestillinger og betalinger digitalt ved bordet. Dette digitale menukort muliggør en mere effektiv service og aflaster personalet, især i travle perioder eller ved personalemangel. heywaitr er ideelt for steder med særlige udfordringer som udeservering eller flere etager og sikrer, at alle gæster oplever god service.

Desuden inkluderer løsningen loyalitets værktøjer, der bidrager til at øge indtjeningen ved at fremme gentagne besøg. Loyalitets delen i heywaitr inkluderer klippekort, der belønner gentagne besøg, samt tilbud specielt målrettet både nye og eksisterende gæster. Disse værktøjer er designet til at styrke kunderelationer og øge tilbagevendende forretning.

Alt sammen styrket af datadrevne og AI-baserede værktøjer.

 

Birgitte Wad, ESG Chef fra DRC udtaler:

 

”I DRC er vores ambition at pege på relevante områder, der meningsfuldt kan digitaliseres i restaurationsbranchen. Det kan enten være et supplement til medarbejdere, der ellers skal løbe rigtigt stærkt eller en hjælp til, at medarbejderne kan bruge tid på andre opgaver. Hovedsagen er at det skal lette hverdagen for vores medlemsvirksomheder. Den ambition understøttes perfekt af vores samarbejde med heywaitr.”

Café Ulla Terkelsen London i Aalborg har succesfuldt integreret heywaitr i deres daglige drift og ved særlige arrangementer som events og koncerter. Dette har lettet bestillingsprocessen betydeligt og forbedret gæsteoplevelsen. For at udvide deres kundebase og forkæle faste gæster, benytter caféen aktivt heywaitr til at tilbyde attraktive tilbud og special kampagner, hvilket styrker kundeloyaliteten og tiltrækker nye besøgende.

 

Helen Jensen, Indehaver, Café Ulla Terkelsen London i Aalborg udtaler:

“Gæsterne på terrassen er vilde med løsningen. Det gælder nu for hele forretningen, da den er delt op i flere niveauer, vi har 2 etager indenfor. De fleste gæster benytter sig af heywaitr uden vi skal guide dem.

Det har en stor betydning for forretningen både økonomisk og mere effektiv arbejdsgang. Det er en anden form for service, men det gør den bestemt ikke dårligere, særligt med de humoristiske push beskeder. Det bedste er at få folk til at more sig.”

 

Kontaktinformation:

Jacob Vase Rasmussen
CEO – heywaitr
jr@heywaitr.com

 

Michael Gad
CTO – heywaitr
mg@heywaitr.com

Sprog:
Navigation:
Gå til:
Kom i kontakt med heywaitr

Udfylde venligst formularen, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Vil du kontaktes, så tryk på "Videre" knappen ellers er du velkommen til at kontakte heywaitr direkte.
Kontakt heywaitr via telefon på +45 78 70 70 25 eller email heywaitr på hey@heywaitr.com
Kontakt informationer
Hvilen dag og tid passer dig bedst?
Mellem kl.
Til kl.
Få tips og tricks til at optimere din forretning

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få værdifuld information om hvordan du kan optimere din forretning via digitale værktøjer.